Když se nedaří, stát se emařem/kou

Úvodní stránka Fóra Pokec Obecně Když se nedaří, stát se emařem/kou

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3520
    Majkinka
    Člen

    Děcká povím vám jedno.. Již dlooouhou dobu jsem se snažila stát pravou nefalšovanou emařkou.. Nojo jenže nikdo mě tak neuměl ostříhat a hadříky se sháněli těžko, brýlečky s velkými okraji mi neslušeli a já z toho byla smutnější čím dál víc.

    Chcete-li a nedaří se vám, přestaňte se spoléhat na to že ostatní vám pomohou a zapojte se sami. Zajděte ke kadeřníkovi a ukažte mu pár doma vytištěných obrázků ze kterých de poznat jak chcete mít vlásky střižené. Určitě mu to půjde lépe než když neví jak to vlastně chcete ostříhat.. Já to vyřešila po svým a ostříhala se sama xD 🙂 a dopadlo to dobře nad mé očekávání.
    S hadříkama už je to horší chce to mít shlédnutých pár či víc modýlků co maj na sobě nějací ti emo hošani či emo slečny. A pak procházet obchůdky ve kterých něco podobnýho najdete a možná že naleznete ten spránej.. v Ostravě je třeba jeden takovej a jmenuje se GATE.. tam nacházím ty nej cool a skvělý hadříky co znám a prostě chce to dostat si do oka ten styll. Zkusit jednotlivé prvky a kombinace začít jednoduše a pak to příjde prostě samo 
    S brýlečkama to nemám dořešený doteď nevím jestli mám na ně malou hlavu nebo tak ale prostě mi nesluší a nesluší a odslávají všude. Hold se budu muset bez takových obejít no 😀 Emař by si měl stát za tím co se mu líbí a to být jeho stylem, nebudu přece nosit něco co mi nesedí jen proto že je to můj styl no ne?
    Můžou říct že nejsem pravý emař když mám jiný brýlky? :DD ano mohou! Né vážně někteří to vezmou jako záminku pro to aby vás označili jako pózéra.

    Nejdůležitější je prostě mít to co máte rádi, proč jste emo? Protože to máte rádi!!:kiss:

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.