Navždy Spolu

Úvodní stránka Fóra Hudba Vlastní tvorba Navždy Spolu

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Sany a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3538
    Sany
    Účastník

    Tohle ráno bylo jako ostatní rána,Emmu probudil otravný zvuk budíku,ospale vypla hvízdání a vylezla z postele,došla k oknu a roztáhla záclonu,zadivala se z okna a smutně si dala pramínek vlasů za ucho,zírala ven z okna jakoby se poprvé podívala na svět.Nechce se jí do školy,už zase uslyší ty protivné a otravné nadávky.Emma se odtrhne od okna a odejde se upravit a nasnídat.Nandá si sluchátka a pomalu jde do školy,kouká se do země,ruce má v kapsách a do uší jí řve muzika.Dorazí ke škole a stoupne si do koutu daleko od ostatních.
    „Á černá vdova dorazila.“Zasměje se skupina kluků.
    Emma se na ně nepodívá,jen skloní hlavu a přimáčkne se ke zdi.
    „Copak nemluvíš s náma?Příšero?“Zase se zasmějí.
    Emma se přimáčkne ještě víceke zdi a skápne jí slza,rychle si jí utře a jde do třídy,posadí se do své lavice nakonci místnosti a stále mlčí.
    „Dobrý Den“Vejde učitelka a už u dveří zdraví.
    „Dobrý Den…“Všichni až na Emmu pozdraví.
    „Máme tu nového spolužáka“
    Do třídy vejde kluk podobný Emmě,má delší černé vlasy,ofinu přes oko a je oblečený do černo-červeného.

    „Tohle je Dean Phillips“
    „Vyrábíš televize?“Zasměje se kluk z té party.
    „Ticho!“Okřikne ho učitelka.
    „Bež se někam posadit Deane“Usměje se.
    Chlapec vyjde uličkou až dozadu a někdo mu podkopne nohy zrovna když se učitelka nedívá.Chlapec škobrtne,ale neotočí,pořád jde dokud nedojde nakonec třídy a posadí se do lavice která je vedle Emmyny.Emma stále kouká do lavice.Chlapec se na Emmu podívá,ale neodváží se jí ic říci.
    „Heleme se ta zrůda má kamaráda.“znovu řekne kluk.
    Emma se smutně podívá na kluka a pak upře pohled na Deana,Ten se však jen usměje a tak Emma zvedne koutek a úsměv mu oplatí,celý den je Dean s Emmou,po škole Dean doprovodil Emmu domů a Emma se poprvé v žovotě cítí opravdu šťastná.Celý týden,celý měsíc tráví spolu a snaží se unést urážky,nadávky a šikanu ostatních,po dvou měsících spolu začali Dean a Emma chodit.Oba byli šťastní,ale nadávky,urážky a šikana se zhoršovala a stupňovala.
    „Tak koukám že černá vdova našla svojí oběť,doufám že tyhle zrůdy nám zachvíli zmizí z oči.“Zase se parta kluků směje.
    Emma se přimáčkne na Deana.
    Jednoho dne to nemohli již únést,začalo to řezanci na rukách a skončilo něčím mnohem horším.Když jednoho dne nepřišli do školy.Dozvěděla se třída,rodina i učitelé špatnou zprávu,to co už chtěli Dean s Emmou udělat se stalo realitou.Jediné co po nich zbylo byl prázdný pokoj a dopis na rozloučenou v kterém psali že chtějí být spolu….a to na vždy…
    Až teď si však všichni uvědomili co jim provedli,ale už se to nedá vrátit,Emma a Dean skončili svůj život.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.