Názor na EMO neznámého studenta

Úvodní stránka Fóra Emostyl Účesy Názor na EMO neznámého studenta

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3672
    Alex Witness
    Účastník

    Abych pravdu řekl, poslední dobou se nestačím divit. Přílivová EMOvlna řádí jako tsunami už i v mém okolí, je to DĚSNĚ IN a tak se s vámi musím o své postřehy podělit…

    Stručně řečeno: EMO (z EMOtion, nebo též EMOtive) lidé jsou podivná sebranka pozérských individuí, kteří si o sobě myslí, že jsou něco extra. Ze sociologického hlediska se jedná o okrajovou sociální kulturu, která vznikla někdy už v osmdesátých letech minulého století, kdy někteří mladí lidé nevěděli, jak by na sebe ještě upozornili, a tak se z nich stali EMOVÉ.

    Nyní trochu teorie. EMO lidé se dělí na Emo boys (emo chlapce) a Emo girls (emo dívky), ale velký rozdíl mezi nimi není. Jedná se vesměs o bezpohlavní zrůdičky, které zakrývají svou sexualitu. Mnoho z nich dodnes netuší, jakého pohlaví vlastně jsou, a zda se jim líbí muži nebo ženy. Často nosí upnuté kalhoty, a to i v létě, obvyklý je také piercing rtů, obočí a jazyka, což je samozřejmě nehygienické. Zejména chlapci se výrazně líčí, barví si vlasy načerno a češou je na stranu s tím, že jim ofina padá do očí. Je s podivem, že si ještě nenechávají narůst malý knírek pod nosem. Někteří se k tomu ještě tu a tam jen tak řežou do rukou žiletkou, aby tak na sebe a na to, že je nikdo nechápe, ještě více upozornili…

    EMA najdeme nejčastěji asi mezi třináctým a patnáctým rokem, protože to je právě to nešťastné období, kdy je člověk nejvíc frí, kůl a hepy. Občas ovšem vyznávají EMO styl i jedinci kolem dvacátého roku a výše. Výraz „EMO“ je v posledních letech také používán na internetu jako urážka. Častují se tím jedinci, kteří se jeví jako psychicky labilní nebo s oblibou rozebírají své osobní životy na veřejných diskusních fórech, což nikoho nezajímá.

    Stručně řečeno, doufám, že tahle mánie brzy zase pomine, protože na tom fakt neshledávám nic kladného. Jediný způsob, jak tyhle lidi přivézt zpátky do normálního životního stylu, je nejspíš jejich totální zesměšnění a ignorace. Jestli jsem se tímto někoho dotknul, omlouvám se, ale na druhou stranu je zde šance k zamyšlení, nemyslíte?

    ……Hmmmm….Asi je marné doufat že si zlepšíme pověst…. I tenhle web se pomalu rozpadá ….. ://

    #3692
    KeithMaplewood
    Účastník

    tenhle web už není co býval, je tu mrtvo, dnešní emaři už taky nejsou co bývali X//

    #3716
    Roman
    Účastník

    Omg, jak to čtu je mi z toho smutno. Ne jen že ta „slohová práce“ či co to je, je naprosto nezprávná a ten člověk co to psal nevím z kama čerpal ale jedinou informaci tam nemá dobře. Ale nejvíc mě děsí poslední věta!
    „Jediný způsob, jak tyhle lidi přivézt zpátky do normálního životního stylu, je nejspíš jejich totální zesměšnění a ignorace.“ … Tak toto je vrchol. Výsměch slušnému chování a obraz morální tolerance současné doby. Opravdu i kdyby se někde našel člověk co o sobě tvrdí že je „EMÁK“ a řezal se aby na sebe upoutal pozornost a dělal by fšechno co tam ten člověk popisuje (neznám nikoho kdo by tohle dělal a byl by emo, protože to s emem nemá vůbec nic společného). Tak je ta poslední věta pěkně odproná. Rád bych věděl co za chorý mozek tohle dokázalo napsat.
    PS: nečekejte že uvidíte ty zbytky emařů v ČR na webu kerý je čistým produktem mainstreamové obdoby ema 😉 co vím tak tihle lidi se schází už jenom na koncertech 🙂 a doufájí že se na emo brzo zapomene. Stejně jako já a už to žádní hateři co o tom hovno ví budou řešit.

    #3721
    Alex Witness
    Účastník

    Ano ano :))

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.