Rodiče a emo..

Úvodní stránka Fóra Problémy Ostatní Rodiče a emo..

  • Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lída Petraníková a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 61)
  • Autor
    Příspěvky
  • #867
    Kris
    Účastník

    Jak reagovali vaši ,,drazí rodičové“ na to že jste emo?:)

    U mě to bylo zajímavý.. máma brečela a prosila ať sem ,,normální“ a otec.. ten to neřešil vůbec.. jen má občas zajímavé komentáře k mému vzhledu:lol:

    #868
    Klery
    Účastník

    Naši ani nepostřehli že nějaký emo existuje ale máma by mě nejraději viděla jako sladkou blondbarbie a vždycky když dorazím na víkend domů cpe mi jak se mám oblíkat jak žít…jediný s čím snad souhlasí je hudba ty „moje“ kapelky se jí líbí…ale já jí na to kašlu

    #884
    Jiří Částka
    Účastník

    hh ta moje zas rika ze kdyz si podbarvim oci a jeste mix s cernyma vlasama ze budu vypadat jak buzik

    #901
    Arrtel
    Účastník

    Tady nastává problém. Taky to znám xP

    Většina rodičů, čte Blesk, kde se najednou dočtou, že EMO jsou zamindrákované osůbky, co se jen řežou do žil, a brečí.

    Pak nastane perné období, matka neustále kontroluje batoh, jestli to její dítě nemá náhodou u sebe žiletky, vyhrožuje psychologem, a vymlouvá svému potomkovi EMO.

    Projdou si tím mnozí, a mnozí rodičům podlehnou.. nedá se říct že by to byla škoda, protože když s tím seknou jenom proto že rodiče pohrozí, jistě by jim to stejně dlouho nevydrželo.

    Ale dokud budou noviny házet špínu na EMO, budou rodiče proti.

    #949
    Denča
    Účastník

    moji rodice…si taky nejak nevsimli ze nejake EMO je.ale aji kdybch jim rekla ze sem….tak by stejnak nevedeli co to je:laugh: takze sem zatim vkldu..:)

    #959
    lll
    Účastník

    moji rodice ctou blesk… NASTESTI to cislo jak tam byl ten PRISERNEJ clanek o emo postrehla a ptala se me jen babicka“ nejses ti taky v te sekte emo kdys se tak malujes?“ rekla sem ne a mam pokoj:laugh: ikdys si rikam co by se stalo kdybych rekla ze jo(oni sou katolicte zalozeni)a dosla sem k tomu ze by to dali precist rodicum…kreri by tomu 100%nimu blabolu uverili

    #979
    Terka
    Účastník

    No naši to nějak neřešej..vědí že je to můj život, tak ať si ho žiju po svim :cheer:

    #1029
    Adéélka
    Účastník

    Tak tohle ja neresim.. Mamka ani nevi co emo je :cheer: A k tomu vlastne mam sice patku, ale nemam cerny vlasy, takze si ani nepostrehla.. sic ema kecy k tomu zhe se najednou pry nejak moc maluju a ze ta tuzka mi vuubec neslusi, ale me je to tak nejak fuk,.. obcas ma kecy i bracha ale vim zhe by mi nic neudelal.. Ovsem babicka cte blesk a jednou sme rpisla a zrovna tam clanek a fotka Emo girl.. Ona se na me podivala pak s epodivala na tu holku…Chvilku me zkoumala a pak mi rekla zhe mam stejny uces jako ta holka a ja : a co jako? a on esi s enahodou taky nerezu a podobny… Zhe jsem co jsem zmenila uces a zacla s eoblikat do cerny nejaka jina: rekla semji zhe jsem stejna jako vzdycky.. a rychle vypadla.. od ty doby babka na tohle tema nenavazala

    #1375

    Tak to moje máma to taky nepoznala ,ale to bude asi tím že mě s tím nikdi ještě neviděla ,ale jinak nefíím co by mi na to řekla :laugh: :cheer: 😆 B) *ROFL*

    #1389
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

    ja sice chodim zmalovana jak nejakej blbec, par poznamek uz rodice meli, tata ohledne vlasu, ale nikdo nevi co je to emo, až se dozvi tu prvadu, kterou rozhlašujou všichni trubači a až si mě s rovnají s nějakym emo, tak mi to zakážou, já to vim.:)

    #1390

    Heh tak to asi nebudes sama muzeme si podat ruku taky mi to zakazou! ! ! !:(

    #1396
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

    jo to budiu krušný časy, zatím si toho budu užívat:) 🙁

    #1398

    Heh souhlasííím…

    #1419
    alžběta
    Účastník

    hejky mě máti řiká nebo , bratr mi každej tejden kontroluje zápěstí a otec má blby keci. Ale jináč nic akorát si ze mě občas dělaj prdel ale babička mi po taťkovy poslal ten článek z blesku ať si to přečtu a prej ať neblbnu :laugh: :laugh:

    #1420

    tak to me rekla mamka ze vypadam jako debil a ze se ji to nelibi…:laugh:

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 61)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.