Sebevražda

Úvodní stránka Fóra Pokec Antiemo Sebevražda

  • Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    Příspěvky
  • #834
    honza
    Účastník

    Pomůže mi někdo poradit jak spáchat sebevraždu.Píste

    #836
    Anonymní uživatel
    Host

    Způsobů najdeš určitě hooodně…

    Spíš by byla lepší otázka, proč si myslíš, že je emo nějak spojeno se sebevraždou?

    #837
    sarah
    Účastník

    jesi se chces zabyt ses srab zivot je boj a sebevrah je srab!!vsechno se da vyresit jinak !§§§

    #838
    Klery
    Účastník

    To máš takový problémy že se chceš vážně zabít?nebo tady jenom děláš tlaky?

    pokud problémy – tak ti radím pořádně to promysli…zkus si najít nějakej smysl života proto že zabít se je nevratný a vždycky existuje něco pro co stojí žít

    a pokud tlaky – (jako že si myslím že to spíš páč kdyby si byl(a) v takovým průseru že by to bylo na sebevraždu tak se neptáš a uděláš to!)

    tak si moc moc ubohej člověk

    #844
    Anonymní uživatel
    Host

    Naprostej souhlas 🙂

    #847
    sarah
    Účastník

    to je vsechno sice pravda ale taky nechte toho cloveka bejt jenom vyjadril svuj nazor a vy se do nej pustite jak kdybi udelal buch vi co spatnyho ale zas ne ze bych to schvalovala

    #885
    Jiří Částka
    Účastník

    sebevrazda je na prd , vseckyproblemy ( teda skoro vseky ) se daj vyresit !!!

    #890
    Anonymní uživatel
    Host

    Verte mi, ze vase/nase problemy sou fakt hodne malicherny. Znam lidi, ktery sou na tom hoooodne spatne a taky to ustali.

    (Todle je fakt jen nejakej vocas. Uz jen ta sekce :D)

    #900
    Arrtel
    Účastník

    Aoy. Opravdu si nemyslím že chceš spáchat sebevraždu, spíše jsi otravný rejpal, co si přečetl článek v Blesku, a absolutně nepochopil EMO.

    Dále nevím, proč se ptáš zrovna na tomto serveru..? Tento server přece nemá se sebevraždama nic společnýho, stejně jako EMO samotné.

    Ale samotná otázka zněla jinak, promiň mi že jsem odběhnul.

    Pokud si přeješ bolestivou smrt, můžeš se polít benzínem, a pak škrtnout. Nebo si přivázat něco těžkého k noze, a pak s tím skočit do řeky.

    Nebo, pokud bys to chtěl mít za sebou rychle, se můžeš střelit do hlavy. Ale tady bude problém kde sehnat střelnou zbraň. V tom případě použij prášky, uděláš nejlépe když je zapiješ tvrdým alkoholem.

    Pokud se ti nelíbí ani jedna metoda, můžeš skočit pod jedoucí vlak, podřezat si žíly, nechat se pokousat jedovatým hadem, vypít jedovatou látku, najet (pokud máš řidičák) autem v plné rychlosti do stromu.

    Pokud bys nějakou z mých rad vyzkoušel, a nějakou náhodou si přežil, odpusť mi.. jsem jenom Emák, a o sebevraždách nic nevím.

    A pokud se ti ani jeden způsob nelíbí, určitě nejsi sebevrah, protože takovým lidem už je jedno že je to bude bolet, hlavně když jim budou mít po trápní. Takžety běž otravovat na jiné servery, a zesměšňovat jiné styly. Ano?

    #911
    mautinka
    Účastník

    stopro souhlasím s Arrtel! napsal si to fakt doost dobře!:-D taky nemám ráda tyhlelidi co jen tak zesměšnujou emo….vždyt k hip-hopu nebo metalu taky nemaj žádný keci! ale když jim o tom člověk chce něco říct tak to hned mě je to jedno a stejně kecáš a tak podobně….některý lidi sou stě divný….

    #961
    lll
    Účastník

    Naprosto souhlasim s arrtelem(pokud ses blbej tak se zabi ale nespojuj to s emo!!)

    #984
    Terka
    Účastník

    Jesi si myslíš že EMO je jen spojený s podřezávánim žil,depkama a sebevraždama tak seš na velkym omylu..nechci bejt semetrika, nebo na tebe mít hemzy, ale promysli si to…proč chceš umřít..jesi to píšeš jen proto že chceš aby sme si myslela že jsi EMO tak je to ubohý ptž EMO není jen sebevražda atd…EMO child vyjadřuou EMOCE…pocity…Nemusíš si hrát na EMO jestli nosíš tepláky s rozkrokem u kolenou, rovnej kšilt a MP3 máš Eminema…jestli jsem tě urazila tak se omlouvám ale nehraj si na EMO pokud jím nejseš….

    #1071
    Tomáš Procházka
    Účastník

    znám jeden způsob zaručený sebevraždy – je to naše dějepisářka Dušková 🙂

    #1072
    Klery
    Účastník

    hele ale ta bz se dala použít i jako vražedná zbraň ne? hele nechceš mi jí půjčit nějakou středu bz se mi šikla potřebuju jednu kolegini zabít XD:cheer: :cheer: :cheer:

    #1073

    myslíš tu tvoji stařenku v práci?xD mnu.. já inaQ mám taQy hroznou učitelku říká, že se směju jako debil xD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.