Provokace

Úvodní stránka Fóra Problémy Ostatní Provokace

  • Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Veri a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 60)
  • Autor
    Příspěvky
  • #854
    Jiří Částka
    Účastník

    Jo lidi takto bylo hezky ….. ve skole semi stava ze na me lidi bekaji treba „co ty emoušu“ atd. ale i kdyby se něco takého stáwalo aj vam tak mi věřte že ty lidi co to dělaj to přejde 😉 …. Napište jsem jestli se něco podobného děje i vám a jestli jo , tak jak to řešíte 😛

    #862
    Klery
    Účastník

    neřešit neřešit a zase neřešit! to je nejlepčí pitomců je všude moc a když se s nima člověk hádá akorát zkazí náládu sobě…nejlepší je mile usmát se a ukázat prostředníček to zabírá nejvíc :D…a já k tomu ještě přidávám hlasitý „hele hele hele“

    #866
    Kris
    Účastník

    jj.. nejlepší je to vůbec neřešit.. stejně je to většinou jednou přejde.. sice mi vadí když se na mě někdo podívá takovým tím zhnuseným výrazem a začně s kecama ,,že se podřezávám, furt jenom brečím..atd.“ ale já emo zůstanu.. a s tím už nikdo nic neudělá..

    #869
    Jiří Částka
    Účastník

    JN , presne tak jim to udelam 😀 hmmm stejnak to jsou trapaci … newim co na tom posmivani widi …

    #872
    Anonymní uživatel
    Host

    V drtivy vetsine pripadu si takto nekteri jedinci leci sve komplexy. Takze IGNORE a je to 😀

    #902
    Arrtel
    Účastník

    Nevím nevím, ve škole problémy nemám, spíše naopak.. Sice se najdou lidi kteří si rejpnou „hele, jaý sou momentálně tvoje EMO pocity??“ a podobně, ale větině se myslím jako EMO zamlouvám.. 🙂

    Ani jinak problémy nemám, akorát v rodině, kde tomu nikdo nerozumí sou ze mě toršku nejistí.. ale když odjedu od mámy (a dědy, a babí xP) a sem třeba na víkend u táty, berou to strašně dobře, a chválí si to. x)

    Navíc EMO neni nic za co by se měl člověk stydět, pokud si to někdo myslí, tak by se za sebe opravdu stydět měl, protože EMO nepochopil.

    #947
    Denča
    Účastník

    ahojky…mam problem skoro jako vsichni emari.mno sem emo a vsichni na me hulakaji „jezis emo!“..nebo nekteri at si du ucesat afinku..nebo neco v tom smyslu..ja vim ze radite to neresit…ale to proste nejde!!newm jestly nemam prestat byt emo.:( ale to by me moc mrzelo,pac se mi to moooc libi

    #948
    Klery
    Účastník

    přestat být emo? i když přestaneš nosit „emo“ módu nic to nezmění.budou se ti posmívat ať už budeš patřit ke komukoliv….navíc pokud se cítíš jako emo a neděláš to proto že je to zrovna in tak si za tím jdi. A jak zabránit aby se nesmáli? nijak to nejde ono časem je to přestane bavit a budou se strefovat do jinýho stylu.:woohoo:

    #980
    Terka
    Účastník

    Jojo…jednou jsem si tk šla po ulici a ty týpci od nás začali řvát fůůůj emo…běž se radši vyplakat a podřeš se atd..a víte co jsem udělala…zvedla hlavu, mile se usmála a řekla..ahoj kluci, no to ani nevíte jak ráda vás vidim a jim jen spadla brada a stačili vykoktat jen ahoj ..teďka už mám konečně pokoj 🙂

    #1028
    Adéélka
    Účastník

    Tak já na ně kašlo.. Protože mi občas připadá že tihle lidi mi to jen a pouze závidí.. Jo obcas s enajdou narazky.. Ale treba me stve jedne kluk na skole.. Hraje si na Big Emo.. ale kdyz mu jen nekdo rekne ty si Emo? tak uz ho chce zmlatit.. a priom to ani emo neni.. ma na to kratky vlasy a k tomu se tak ani nechova.. podle me se snazi byt emo jen aby balil holky.. ale takovy s enajdou vzdycky..

    #1030
    Klery
    Účastník

    s tím že se borci snaží být emo aby balili holky souhlasím….ale neplatí to u všech:)

    #1031
    Adéélka
    Účastník

    No neříkám zhe všichni.. třeba kámoš ten je emo a přitom na holky celkem kasle.. Ale ten co chodí k nám na školu, tak u něj je to upe videt..

    #1058
    Jakub Protrhlý
    Účastník

    ja nevim no, copak nemate nic lepsiho na praci nez jenom delat to co delate? nechci bejt jako ostatni a psat treba „napiste mi kde bude vas dalsi sraz a ja vas prijdu postrilet“, ale ty vole trosku premejslet nad tim vsim. prijde mi to hrozne ujety tohleto vsechno. je marny tady neco psat ohledne toho ze emo je sracka, protoze vy svuj nazor mate (i kdyz mozna vnucenej od nekoho jinyho) – no svuj… nebudu psat ze ste banda dementu, kretenu a podobny veci, kteryma vas lidi nazyvaj. jenom se nad tim zamyslete 😉
    btw. nevedel sem kam to napsat, tak sem to spamnul sem 🙂

    #1059
    Arrtel
    Účastník

    No já myslím že žiju plnohodnotnější život než spousta ne-emo lidí. Když už píšeš že Emo dělají zbytečnosti a měli by se nad sebou zamyslet, můžeš to prosím specifikovat? Co komkrétně děláme tak špatně?

    #1063
    Adéélka
    Účastník

    Teda promin.. ale kdyz se nad tim zamyslis tak kazdy si vybral cestu ne? Nekdo je skejtak, ajtak, hoper.. no a Emo je proste emo.. Tvrdis zhe bychom se nad sebou meli zamyslet.. Ja myslim zhe kazdy at je jaky je obcas premysli co udelal dobre a co spatne,.. a nemyslim si zhe by emo bylo treba horsi nez metaliste,.hoperi apod.. Proste teda skus mi prvni rict vsem je emo horsi.. urcite mas taky nejaky styl kterym s ebiras, muzu se zeptat jaky? Pokud to neberes nejak osobne.. a proste kdyz zapremyslis tak ti dojde zhe proste jsme kazdy nejaky..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 60)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.